Div referanser


4,5 av 5.

Anbud: Bytte sikringsskap, + taklampe i kjellergang
Gjorde jobb som avtalt, godt fornøyd.

Bjørg Haaland har omtalt S�n 15 Nov. 2015

4,5 av 5.

Anbud: Oppgradering sikringsskap
Anbud på sikringsskap og noe ekstraarbeid.

Leverte konkurransedyktig prisestimat før befaring. Stilte raskt på befaring og foreslo både best og rimeligst løsning på tilleggsarbeider utover sikringsskapet. Fakturaen ble som forventet, bortsett fra at den kom fra et annet selskap som jeg ikke kjente til. Etter litt undersøkelse skjønte jeg at det var en partner. Jeg burde ha kjent til det på forhånd.

Vanskelig for meg som menigmann å bedømme kvalitet, men ser veldig bra ut. Hyggelige elektrikere som møtte opp og fullført til avtalt tid.

God dokumentasjon ble sendt sammen med faktura.

Leverandøren kan anbefales!

Bjørge Røsæg har omtalt Man 13 Okt. 2014

5 av 5.

Anbud: Oppussing av bad ca 3, 5 kvm
Velhaven ga best inntrykk av de som var på befaring hos oss, og levde opp til det. Vi hadde godt samarbeid både under planleggingsfasen og underveis i prosjektet. Arbeidet ble håndverksmessig godt utført og ferdig til avtalt tid. Entreprenør og håndverkere møtte med få unntak opp da de skulle, og ga tilbakemelding dersom det var noe. Håndverkerne jobbet lørdager og helligdager for å rekke fristen, uten ekstra kostnad for oss. Welhaven tok totalentreprenør-ansvar og var lett tilgjengelig for henvendelser under hele perioden.
Det som oppstod av misforståelser underveis og mindre reklamasjoner ble raskt og profesjonelt fulgt opp og tatt på entreprenørens kappe. Vi ble gitt en fast pris, som var fornuftig ut fra hva vi kan bedømme. Det dukket ikke opp noen fakturamessige "overraskelser" underveis.

Vi kommer sannsynligvis til å benytte Welhaven igjen ved nye oppussingsprosjekter.

Vegar Åsmul har omtalt L�r 19 Jul. 2014

5 av 5.

Anbud: Nytt baderom
vi ønsket å bygge et nytt bad i 2 etg. hvor vi skulle ta en del av loftstuen og bygge et nytt rom. Etter å hatt flere inne på anbud, falt valget på Leif W. Løchen. Prismessig lå de ganske likt, så valget ble tatt på god referanser og planløsningen Leif kom med.

Arbeidet startet som avtalt og ferdigstillelsen som avtalt.
Har det vært noe, så har de stilt opp umiddelbart og sluttresultatet ble vi meget fornøyd med.

Vi kan gi Leif våre beste anbefaling.

Terje Kilen har omtalt Fre 7 Mar. 2014

4,5 av 5.

Anbud: Utvide / totalrenovering av bad
Kan på det varmeste anbefale Leif og hans tropp med dyktige håndtverkere. En meget pliktoppfyllende og flink gjeng som kommer når de skal og utfører sitt arbeid på en god måte. Lette og få tak i hvis man lurer på noe. Og arbeide gjøres til avtalt pris til riktig tid. Noe som har ført til att vi har et nyrenovert bad vi setter stor pris på :-)

Andreas Johansen har omtalt Fre 17 Jan. 2014

5 av 5.

Anbud: Innlegging av strøm i garasje + montering av stikkontakter og dimmere
Vi kan anbefale Leif Welhaven Løchen på det varmeste. Firmaet utførte en svært god jobb - kom med gode innspill og råd underveis, møtte svært raskt og alltid punktlig, og selve håndtverket ble utført presist og med stor sans for estetikk. Stort pluss også for tilgjengelighet og god kundebehandling. Vi vil kontakte Welhaven Løchen igjen ved arbeid som skal utføres i fremtiden.

Rebecca Fasmer har omtalt Ons 28 Aug. 2013

5 av 5.

Anbud: Totalrenovering av bad
Very good service, price and quality of work. Giving good ideas and suggestion. Finish work within mention time. Cost for extra work is very minimal. Very flexible. Would refer him for similar work.

Rajendra Danve har omtalt L�r 15 Jun. 2013

5 av 5.

Anbud: Renovering av bad og kjøkken
Veldig godt fornøyd! Godt resultat, god oppfølging, bra framdrift. Anbefales!

Torbjørn Ottersen har omtalt Tor 6 Jun. 2013

4,5 av 5.

Anbud: Oppussing av bad-anbudet innhentet
Leif gjorde en totalrenovering av badet vårt i andre etasje samt utskiftning av sikringsskap. Badet ble bygget opp helt på nytt med alt nytt. Hoveddelen av arbeidet ble levert helt i henhold til pris og faktisk noen dager før prosjektplanen. Leif er veldig serviceminded og ryddig er det noe galt ordner han opp med en gang.

Lei Wang Giæver har omtalt Tir 30 Apr. 2013

4,5 av 5.

Anbud: Rehabilitering bad drammen
Leif har hele tiden gitt raske tilbakemeldinger og konstruktive forslag. Arbeidet ble utført på mindre enn avtalt tid - knappe tre uker på full rehabilitering av et lite bad. Vi er veldig fornøyde.

Marie Stenstadvold har omtalt S�n 27 Jan. 2013

5 av 5.

Anbud: Elektrisk arbeid - nytt hus
Jeg bestilte et ferdighus av en entreprenør som også inkluderte elektriskarbeid. Litt ut i byggeprosjektet så ble det uenigheter om el.leveransen grunnet pris på arbeid utover det som var i kontrakten. Jeg la ut oppdrag på anbudstorget og samme dagen kom jeg i kontakt med Leif hos Welhaven Entreprenør AS.

Leif stilte opp på befaring allerede dagen etter og var utrolig kundeorientert og profesjonell.
Han ga meg ett tilbud på ekstra arbeid som skulle utføres men tilbudet hans var så bra at jeg droppet el-leveranse fra tidligere entreprenør og heller engasjerte Leif for hele jobben!

I ett husprosjekt så omgås en mange folk i forskjellige yrker og alle gjør inntrykk. Det jeg likte best ved Leif i forhold til alle andre var at han alltid stilte opp til avtalt tid og utførte avtalt arbeid på en meget profesjonell måte. Ordet nei var ikke å høre fra han. Han var alltid løsningsorientert uansett hvilke utfordringer jeg presenterte for han.

Når jeg nå i etterkant ser hvor bra kvalitet Leif har levert på det arbeidet han har gjort for meg så er det faktisk enda godt å vite at han utkonkurrerte samtlige andre på pris også.

Det var mange nedturer i forbindelse med husprosjektet mitt men Leif var aldri årsaken til hodebry for meg. Tvert i mot så kunne jeg trygt stole på at han kom til å gjøre ett godt stykke arbeid med høy kvalitet til avtalt pris! Ingen skjulte kostnader. Som sagt, så levert.

Jeg kan trygt anbefale Leif og firma hans for elektrisk arbeid uansett hvor stor eller liten oppdraget er! Makan til kundeservice skal man lete lenge etter i denne bransjen.

Tusen takk for alt Leif. :)

Balraj Singh Dhillon har omtalt Tor 24 Jan. 2013

5 av 5.

Anbud: Oppussing av bad
Vi la merke til Leif Welhaven Løchen sine gode omtaler, og valgte derfor å ha dette firmaet på befaring da vi skulle totaltrenovere bad. Jobben gikk ut på å rive ned alt på badet (vegger, tak og gulv) og bygge det helt opp igjen fra grunnen etter gjeldende våtromsnorm.

Vi fikk raskt svar, og de var enkle å avtale tid med. Pga. dårlig tid rakk vi ikke ha andre firma på befaring, men gjennom e-postkommunikasjon med andre firma med estimering av kostnader fikk vi inntrykk av at Leif Welhaven Løchen var konkurransedyktig på pris. Vi valgte dette firmaet da vi ønsket å ha all godkjent og nødvendig dokumentasjon på badet, ikke ville ta risikoen ved å la jobben bli utført på andre måter, og ikke minst pga. førsteinntrykk.

Jobben ble satt i gang veldig rakst, på dagen vi ønsket - selv om vi hadde firmaet på befaring under to uker før oppstart. Leif kom med gode innspill både under planleggingen og underveis. Fikk mulighet til å handle alt vi ønsket selv (feks flis, fug, baderomsmøbler osv). Leif koordinerte hele jobben, så for vår del "gjorde jobben seg selv". Ryddet opp etter seg og etterlot seg badet helt ferdig og klart til bruk.

Da vi underveis også trengte hjelp til å legge downlights i stuen var Leif behjelpelig med dette.

Badet ble ferdig til avtalt tid, og avtalt pris. Veldig fornøyd med resultatet, kan trygt anbefales! For mer informasjon kan vi kontaktes på tlf.

Tone Visdal har omtalt Tir 4 Des. 2012

5 av 5.

Anbud: Bygging av nytt bad (5, 5 m2)
Leif Welhaven Løchen og hans team ble hentet inn for å totalrenovere vårt 5,5 kvadratmeter store bad.

Valget skjedde på bakgrunn av de gode kundereferansene på Welhaven Løchens bedriftsprofil, og disse viste seg å stemme bra.

Han leverte det klart beste anbudet, og hans team viste også en imponerende effektivitet da arbeidet først var i gang (jobben startet med pigging av det gamle badegulvet i kjelleren).

Welhaven Løchen tok seg av all kommunikasjon rundt oppdraget, i tillegg til selv å utføre bla. det elektriske. Han var lett å samarbeidet med underveis - både i huset, via telefon, SMS og e-post.

Beskjeder og ønsker ble raskt plukket opp, besvart og implementert av håndverkerne underveis. Et par små feilskjær underveis ble eksempelvis rettet opp på en forbilledlig måte.

Hovedjobben var gjennomført på tre uker, mens den fjerde gikk med til litt sluttfinish - alt ihht avtale.

Resultatet er blitt et nydelig bad. Basert på vår kjennskap til Welhaven Løchen vil vi derfor ikke nøle med å benytte hans tjenester - og hans team - igjen.

Kort sagt: Welhaven Løchen viste seg å være en løsningsorientert og dyktig tjenestetilbyder med blikk for kundens behov.

Ståle Frydenlund har omtalt Fre 9 Nov. 2012

4,5 av 5.

Anbud: Lage bad
Veldig bra!
Jobben bestod i å lage et bad fra A-Å.
Leif satte i gang jobben raskt og leverte til avtalt tid.
Kvaliteten på arbeidet var bra. Den ble utført med den beste service til en noe lavere pris enn konkurrerende bedrifter.
Kan anbefale å bruke ham videre, noe jeg allerede har gjort til naboer og venner.

Bali Bains har omtalt Ons 19 Sep. 2012

4,5 av 5.

Anbud: Påplussing av to bad
Har erfart et meget godt samarbeid, god og tydelig kommunikasjon. Hyggelige og pliktoppfyllende håndtverkere. Effektivt og god fremdrift. Kansje litt for raske. Rydder opp etter seg og legger til rette for at det skal fungere godt for kunden i byggeperioden.
Leif Welhaven Løchen er meget serviceinnstilt, tilgjengelig og lydhør overfor kunden. Han tar tak i problemstillinger og følger opp, snur seg raskt, er til å stole på og holder fast ved det han lover.
Bra resultat til konkurransedyktig pris.

Kristin Nilsen har omtalt Ons 11 Jul. 2012

5 av 5.

Anbud: Rehabilitering av elekstrisk anlegg
Hyggelig og imøtekommende. Skilte seg positivt ut både i forhold til pris og løsninger. Alltid blid og særdeles effektiv, i tillegg til å strekke seg langt for å få jobben gjort i tide. Anbefales på det varmeste.
Mvh Roy Frode Skavhaug

Roy Frode Skavhaug har omtalt Man 25 Jun. 2012

5 av 5.

Anbud: Renovering 2 bad
Vi har fått utført renovering av 2 bad av Leif Welhaven Løchen og er 100% fornøyde. Arbeidet ble utført til avtalt pris og tid, det ble gjort en god jobb av hyggelige folk. Anbefales.

Ellen Klemsdal-le Borgne har omtalt Man 4 Jun. 2012

5 av 5.

Anbud: Trenger nytt sikringsskap snarest
Av tre anbud valgt jeg denne elektrikkeren, da han var klar på rask håndtering og til en god pris. Dessverre var Haflund en bremser med sin lange behandlingstid. o
Oppgaven var bytte til nytt sikringskap og netteier flytter selv måleren. Leif fullførte oppgaven så raskt godkjenningen var gitt, til avtalt pris og innen en arbeidsdag. Jeg var veldig fornøyd.
MVH Siri Liljeroth

Siri Liljeroth har omtalt S�n 12 Feb. 2012

5 av 5.

Anbud: Arbeid på bad
Besvarte mitt anbud etter kort tid. Samtale på telefon var god, og Leif kom med konkrete og gode tiltak og forslag i forhold til elektrikkertjenester på mitt bad. Et annet stort pluss er at han i tillegg er autorisert membranlegger og kunne derfor, i tilllegg til elektrikkerarbeid, legge godkjent mebranløsning på mitt bad. Leif møter opp som avtalt, er servicevennlig og det arbeid som er utført har han gjort på en mer en tilfredstillende måte.

Jeg gir ham mine beste anbefalinger.

Vidar Korneliussen har omtalt Tor 9 Feb. 2012

5 av 5.

Anbud: Oppussing av bad og lage vaskerom / bad
Utført arbeid hos oss.
Takk til Leif Welhaven Løchen som tok på seg arbeidet med å bygge bad i 2. Etasje (6 kvm) og lage et nytt vaskerom/bad til oss i 1. Etasje (ca 10 kvm). Leif ga oss en god pris sammenlignet med andre. Han har hatt et sammarbeid med rørlegger og polske snekkere. De har utført arbeidet på 4 uker, med en fantastisk koordinasjon og gjennomføring. De har under hele prosessen gitt oss en trygghet og vist at de har kontroll og oversikt over alt, samt at de til enhver tid har vært punktlige og overholdt alle avtaler og tidsfrister. Vi har hatt flere innom underveis som har sett arbeidet dems og alle har vært imponert over hvor bra det ser ut og hvor profesjonelt det er utført. Resultatet er to perfekte bad for oss og et helt nytt hjem. Jeg kan varmt anbefale leif og hans samarbeidspartnere. Hvis ytterligere informasjon ønskes, kan jeg kontaktes på tlf 41419054, eller mail shahag@online.no.
Mvh
Svein Haakon Land-Hagen

Svein Haakon Land-hagen har omtalt Fre 3 Feb. 2012

4,5 av 5.

Anbud: Gulv med varmekabler i liten gang
Leif W. Løchen er seriøs og ryddig. Kom raskt på befaring og ga anbefaling om mulige løsninger innenfor forespeilet budsjett.

Benyttet to polske håndtverkere som jobbet godt og effektivt. Leif utførte elektrisk selv.

Jobben som ble gjort: fjerne gamle fliser, priming og legging av nye varmekabler, støp og nye gulvfliser. bolet opp ny termostat med gulvføler.

Resultatet ble bra, og som forventet. Jobben ble gjort på 3-4 dager.

Fastpris og ingen overskridelser ifht avtalt tid eller pris.

Svein Erik Myhr har omtalt Ons 21 Des. 2011

4,5 av 5.

Anbud: Elektrikerjobb ifm renovering av bad
Serviceinnstilt, pålitelig og bra håndtverk. Kan anbefales!

Tore Svalastog har omtalt Man 19 Des. 2011

5 av 5.

Anbud: Oppussing av bad, varmekabler, flislegging montering av vask, dusj og rør til vaskemaskin
Har fått hjelp til oppussing av bad og toalett- utskifting av vegger, flislegging, varmekabler, down-lights og nytt røropplegg. Nytt innhold i sikringsskap, utskifting av dører, lage skyvedørsgarderobe og listing. Jobben er veldig bra gjort så jeg har ikke noe å klage på.

Leif Welhaven Løchen er en veldig ok person å samarbeide med og han er veldig imøtekommende- så jeg kan trygt anbefale hans arbeide,

Mvh Lill Tove Hallvig

Lill Tove Hallvig har omtalt Ons 14 Des. 2011

5 av 5.

Anbud: Bytte av elanlegg i 1 / 2 av tomannsbolig asker
Dette har vært en fornøyelse å ha Løchen som elektrikker.

Lokal tilhørighet sammen med pris var avgjørende for valget av elektrikker.
Løchen kom raskt med et tilbud på jobben etter en visning der han viste stor interesse for hvilke ønsker og behov vi hadde. Han fulgte opp med sin profesjonelle synsvinkel på våre ønsker.

Arbeidet han ga oss tilbud på var å legge varmekabler i gulv på ca 8kvm, bytte av alle eldre automatsikkringer(13-14 stk) til automatsikkringer med jordfeilbryter, 3 nye kurser og en el-sjekk av hele det elktriske anlegget.

Etter en kort e-postveksling var vi enige om vilkår og pris. Løchen har opptrådd ryddig hele veien. Han har utført arbeidet i henhold til pris og tid. Ringte oss når han var ferdige for dagen og fortale hva han hadde gjort og hvilke arbeider som gjensto. Løchen kom til avtalt tid og gjorde jobben utmerket!

Jeg kan trygt anbefale Leif Welhaven Løchen.

Kontakt meg gjerne om du trenger utfyllende informasjon om jobben han har utført hos oss.
Tlf; 47 48 51 01

Randulf Rossbach har omtalt Man 14 Nov. 2011